Header logo 1
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Header Image 0

Over ons

Auto’s verkopen zonder passie is als voetballen zonder publiek. Je mist het enthousiasme, de ambitie om het ergens voor te doen en de vreugde van de overwinning!

MD Auto-centrum staat voor ‘Murat Dogan Auto-centrum’. Als oprichter en eigenaar deel ik hier meer over mijn achtergrond.
Persoonlijke service betekent voor mij namelijk ook dat je het zelf persoonlijk maakt.


 

Autoverkoop ft.
jongerenwerk

Ik heb een achtergrond als sociaal werker. Hiervoor heb ik de opleiding HBO Maatschappelijk Werk gevolgd. Ik ben van kleins af aan werkzaam geweest in het sociale domein. Eerst als vrijwilliger en na mijn studie als jongerenwerker. Dit doe ik tot op de dag van vandaag nog steeds. In de loop der jaren heb ik met veel van de jongeren waarmee ik werk namelijk een band opgebouwd, waarin ik ze dingen leer en ze op mij kunnen bouwen. En dat kunnen ze nog steeds.

In mijn rol als jongerenwerker maak ik graag vergelijkingen, waardoor mensen zichzelf en elkaar beter leren begrijpen. En ditzelfde principe pas ik ook toe in mijn werk voor MD Auto-centrum. Zo heb ik bijvoorbeeld van kleins af aan gevoetbald en droomde ik ooit zelfs van een carrière als prof. Hierdoor ben ik competitief ingesteld en wil ik koste wat het kost winnen. Ik zie veel vergelijkingen tussen het leven en voetbal: met goede discipline, hard werken en een beetje talent versla je elke tegenstander. In het veld en in de autobranche.

Samen in de
vijfde versnelling

Ik zet graag een stapje meer dan de concurrentie, door net iets slimmer en harder te werken. Ik probeer mensen altijd verder te laten denken dan de vraag waarmee ze binnenkomen. Pas als een klant echt weet wat zijn of haar behoeften zijn, kunnen we hier samen invulling aan geven. Alles voor een juichend publiek/tevreden klant!

Hierdoor voelt mijn werk niet als werk, maar als iets doen wat ik leuk vind. Het begon ooit met 1 auto voor de verkoop, in een opgeknapte champignonkas, en groeide uit tot wat MD Auto-centrum vandaag de dag is: een gerenommeerd bedrijf voor occasions op maat.
 

Occasions op maat

In de toekomst hoop ik verder te groeien, maar het moet nooit ‘werk’ worden. Geen onpersoonlijke grote garage, maar maatwerk voor elke klant. Bij MD Auto-centrum weet je precies met wie je zaken doet en waar je op kan rekenen. 

Gallery Image 0

Een hoop
ervaring

Gallery Image 1

Klantvriendelijkheid
gegarandeerd

Gallery Image 2

Betaalbare
services

Gallery Image 3

Wij leveren
kwaliteit

Een kijkje in ons bedrijf

Morgen Internet – Zorgeloos Light website